Tisztelt Látogató!

 

Portálomon hasznos információkat talál a King galambok tenyésztésével, gondozásával kapcsolatban.

 

 

Legfrissebb bejegyzések:

 

 

Galéria áthelyezés

Mivel az oldal struktúrája nem tette lehetővé, hogy a felső menüsorban közvetlen megjelenjenek az új galériák, ezért átszerkesztettem a weblapot és az új képek külön galériában a jobb oldali menüoszlopban találhatóak majd. A 2011. január 15-i fotók már onnan elérhetőek. 

2011.április7.

 

 

 

Új képek a galériában

A képtár menüpont alatt megtekinthetik a 2011. január 15-i kunfehértói versenyen díjnyertes galabjaimat, illetve az oklevelek, bíráló lapok fotóit. 

2011.március 4.

 

 

Frissült a képtár

Frissítettem a képtárat a 2010-es júniusig született galambjaim fotóival, tekintsék meg őket.

2010.június 13.

 

Frissült a galéria, és létrehoztam egy új menüpontot  

A decemberi mélykúti versenyről tettem fel a galériába 3 képet a nyertes galambjaimról, illetve külön menüpontban is megtekinthetőek.

2010. január 09.

 

 

 

Frissült az Ötletek, tanácsok menüpont

Frissítettem az Ötletek, tanácsok menüpontot. Jelenleg a fészek-rendszer higiéniájáról és a galambok fürdetéséről olvashatnak tanácsokat, ahogy én csinálom. Várom az egyéb ötleteket, tanácsokat a fórumban is.

2009. július 5.

 

 

Átalakítás alatt van a King Huszár portál

Hamarosan új menüpontokkal és képekkel frissül a King Huszár portál. A mai naptól már él a fórumom, oda várok minden kedves érdeklődőtől bejegyzéseket a galambokkal kapcsolatban. Pár napon belül új képeket teszek fel, illetve lesz egy menüpont, ahol hasznos ötleteket, illetve tanácsokat találhatnak a kingek tenyésztéséhez. Remélem elnyeri a teszésüket majd.

2009. június 12.

Oldalmenü
Diavetítő
Naptár